onsdag 9. mai 2012

Eg må ha, eg må ha sobriller på

Først vil jeg takke så mye for alle de fine tilbakemeldingene på Hjertejakka mi, både her, på Hobbyboden og på Ravelry! Det er alltid stas med ros, og litt ekstra stas når jeg har komponert jakka selv :D
Og siden våren ikke er spesielt varm, så har jeg fått brukt den flere ganger.

De to situasjonsbilder viser små lykkeblikk (øyeblikk av lykke kan vel kalles lykkeblikk?) fra den uka her.
Vi har hatt et par dager med herlig sol her i Bartebyen, og det må nytes med solbriller og is. Så får det bare være at det ikke er så alt for varmt enda. Når sola smiler, varmer den godt nok :)


Så har jeg blitt utfordret av Amylin til å svare på 11 spørsmål hun har lagd til meg. Jeg synes det var ganske vanskelig, for jeg har sjeldent en favoritt.

Mine 11 spørsmål:
1. Hva er ditt favorittgarn og hvorfor?
Jeg har ikke et favorittmerke, men jeg er helt klart glad i ull. Og sokkegarn er kanskje det garnet jeg bruker mest av.

2. Hvor mye tid til strikking har du hver dag?
Teoretisk sett kan jeg strikke hele kvelden, altså mange timer. I praksis blir det kanskje til sammen en time, sånn gjennomsnittlig.. muligens.. vet ikke.. ;) 

3. Hva er din yndlingsbok og hvorfor?
Jeg har ingen favorittbok. Jeg hører/leser jevnlig bøker. For tiden hører jeg en del på bøker som ligner på Kate Morton sine. Og på bussen til og fra jobb holder jeg på med fantasyserien Tidshjulet. Regner med at det snart blir mye lettleslige pocketbøker, greit å ha når man sitter ute i sola :) 

4. Hvor lenge har du strikket/heklet?
Jeg strikket en lapp, som grunnet ufrivillige økinger skrådde fint utover, jeg ente med å bruke som cape til Barbiedukkene mine. Og jeg vet jeg heklet noen slags runde duker til dem, som bøyde seg som en bolle siden jeg ikke hadde lært å øke enda. Tror dette må ha vært rundt skolestart kanskje.. Så i 20-21 år har jeg jevnlig strikket i forbindelse med skoleprosjekt, før jeg på folkehøyskolen virkelig knekte koden for både strikking og hekling. Og dermed var jeg hekta :D

5. Hvor skal du feriere i år?
I år blir det nok mest hytteferie. Litt bytting av bordkledning og sånt pjask. Og kanskje en liten tur til Svalbard.. Eller Bergen. Eller Oslo. 

6. Hva er din favoritttv-serie?
Akkurat nå nærmer jeg meg slutten på Gilmore girls, har pløyd gjennom 7 sesonger. En favoritt for tiden med andre ord. Jeg liker også Bones og How i meet your mother. Jeg er generelt altetende, og er lett å underholde.

7. Vin eller øl eller alkoholfritt?
Synes ikke øl og vin er godt, men kan godt ta meg en drink av en eller annen sort. Men helst uten smak av alkhol, så det kunne egentlig vært alkoholfritt ;) 

8. Din favorittrestaurant og hvorfor?
Har ikke noen favoritt, men resturanter av typen Egon og typiske italiens/kurdiske steder er vel resturanter vi oftes drar til. Kanskje ikke så spennende, men da vet vi i hvertfall hva vi får ;)

9. Hvor magne språk snakker du og hvilke?
Jeg snakker norsk, engelsk og norsk tegnspråk.

10. Dine favorittblogger og hvorfor?
Det er mange på lista mi jeg jevnlig er innom. Noen fordi de lager mye fint, noen fordi jeg kjenner dem i virkligheten, noen fordi de tar fine bilder, noen fordi de skriver bra. Flere av blogger har jo flere av disse tingen også da ;)

11. Hvilken type garn har du mest av i lageret ditt?
Jeg er faktisk ikke sikker. Jeg tror sokkegarn, babygarn og ren ull er ganske likt representert. 

Jeg utfordrer ingen spesielt, men har du lyst så kan du svare på mine spørsmål du også :)

3 kommentarer:

 1. Så flotte lykkeblikk. Nydelig nyord!

  SvarSlett
 2. Lykkeblikk <3 Det var et fint ord. I kveld hadde jeg et Lykkeblikk. Vi satt nesten hele klassen på en terrasse på Bakklandet, med kveldssola så vidt tittende over hustakene. Jeg tenkte på at nå har jeg det bra, med fine folk rundt meg og helt ferdigutdannet. Det var et fantastisk Lykkeblikk :)

  Forresten, jeg har laget en ny blogg jeg oppdaterer litt oftere enn bryllupsbloggen. Du kan gå inn og se hvis du er interessert: http://fantasimat.wordpress.com

  Nå fikk jeg egentlig lyst på is, etter å ha sett det bildet av isen :)

  SvarSlett
 3. Kjempe sommerlige bilder;) jeg hadde min første is denne uken selv;)

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)