torsdag 23. august 2012

Pappan min er sterkere enn pappan din!

Vel det er kanskje ikke sant, men pappan min kan veldig mye! Og han er så snill å hjelper oss med alt det vi trenger hjelp til på hytta. Han skrur og fuger, kapper og måler, bærer og lemper, bytter vinduer og bordkledning, og får opp plater til tross for at listene heller både oppover og nedover, veggen buler og ingenting er i vater. Svare på alle de hundre spørsmålene min om alt mulig gjør han også  < 3

Mamman min er ganske god å ha hun også, selv om hun er mer praktisk på andre områder. Hun hjelper til å vaske og ordne, tilbyr mat, låner oss vaskemaskina, steker vafler og holder oss med jordbær. Maler rekkverket vi ikke rakk å ta andre strøket på gjør hun også < 3 

( Her skulle det ha vært bilder av ting vi har gjort i sommer, 
men alle bildene ligger visst på maskina til mamma )

De siste ukene av ferien vår var vi på hytta. Der hjalp vi til med oppussing av gamlehuset, og selvfølgelig gjorde vi diverse hos oss selv. Nå er det faktisk bare et par småting igjen, så er det mest nødvendige unnagjort på hytta. Kanskje vi da kan kose oss der uten å måtte jobbe så mye?
Vel, det dukker nok opp noe, så vi har vel å gjør på i mange år fremover ;)

Sommeren kort fortalt:
krokket sammen med naboene, plenklipping, lek og moro med nevøen, familieselskap, hyttekos og hyttejobbing, sauekos, litt strikking, litt lesing, vennebesøk, noen skogsturer, bursdagsfeiring, fine gaver, hekta på ebay, is, vafler, maling - og ikke minst en Poirot-film nesten hver kveld.

Man kan fint ha filmkveld hver kveld med juliværet vi hadde, ikke det helt store værmessig i år. Og deilig å sette seg ned på slutten av dagen etter å ha jobba store deler av dagen.
Nå er vi tilbake i Trondheim, og har startet på jobb igjen. Jeg har allerede begynt på en kofte, så høstens forberedelser er i gang. Men det er vel likevel lov å håpe på litt sol og varme?


Og bildealibiet i denne posten er disse sokkene. Jada, det er samme oppskrift som tidligere. Samme garn er det også, men jeg lover at det ikke er det samme paret ;)

Disse er faktisk litt større og ble sent til ei lita snuppe som ble født i juli. Enda et par ligger klar til en verdensborger som kom til verden for noen dager siden.

Og forresten, jeg strikket jo mer enn bare disse sokkene i sommer. Det har jeg jo ikke vist fram enda. Må bare få tatt bilder først :)


2 kommentarer:

  1. Herlig oppsummering :) Høres ut som om dere har hatt en herlig siste uke med ferie! Jeg elsker Poirot :) Har sett filmene så mange ganger nå at jeg har gått over til Miss Marple. Har kjøpt meg fem dvd-er med fire filmer å hver så nå sitter jeg og strikker og løser mysterier :) Har hodet fullt av høststrikkerier, skjønner ikke hvordan jeg skal rekke alt sammen. Vil så gjerne strikke litt julegaver også!

    SvarSlett
  2. Hun snuppa som fikk disse sokkene, vart superfornøyd:)Tusen takk Inger-Johanne, du er en superknupp:)

    SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)