søndag 2. september 2012

Flettet sett

Mønster: Twisted edge shawlett
Garn: 60 g Fame Trend
Pinne: #3

Dette settet strikket jeg da vi var på hytta i sommer. Jeg har av og til tenkt at et lite sjal og et pannebånd hadde vært fint å hatt liggende på hytta, så da strikket jeg jo det. Fant et enkle mønsteret på Ravelry, men valgte å økte hver 6. i stede for hver 4. omgang for å få et smalere sjal. I ettertid ser jeg at jeg skulle ha strikket det litt lengre, for selv om jeg ville ha et ganske kort sjal, så ble det i korteste laget. Men det er riller, så det strekker seg jo litt.
Pannebåndet strikket jeg ut fra hodet: flettene på begge sidene går hver sin vei, økte til jeg syntes bredden var fin, felte når det var lang nok og lagde knappehull i enden. Fant to ulike knapper i knappeposen (sjeldent man kan finne riktig størrelse og farge OG samtidig få to like;) og vips var settes ferdig.


Siden jeg er litt treig - og faktisk ikke hadde knapper tilgjengelig på hytta - ble settet med til Trondheim for å bli dokumentert. Ikke lett å ta bilder av seg selv alltid, men dere får jo et inntrykk :)
Ellers så strikker jeg ikke for tiden. Jeg har nok en liten betennelse av noe slag i armen, og kjenner at strikking og databruk ikke hjelper. Dessverre klarer jeg ikke helt å holde meg unna dataen (som dere kanskje ser ;) Men jeg lover at jeg skal finne på noe annet enn å sitte her, når jeg bare får publisert dette innlegget ;) Strikketiden får jeg heller bruke til å tenke på hvordan jeg skal ha det på hobbyrommet som jeg får når vi flytter om ikke alt for lenge. Og det er jo noe å glede seg over :D

4 kommentarer:

 1. Få fint!! Ser så proft ut!! Håper du deler ditt fremtidige hobbyrom med oss! ;)

  SvarSlett
 2. Kjempefint sett :) God bedring med armen din!

  SvarSlett
 3. Så fint sett! God bedring til armen, og lykke til i planleggingen! :-)

  SvarSlett
 4. Nydelig, virkelig et flott sett og jeg synes det ser veldig anvendelig ut også. Håper armene dine blir bedre snart.

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)