tirsdag 7. januar 2014

Lykken er nytt år og nye muligheter!


Når man gleder seg til å begynne på et nytt prosjekt, da er lykken å dra tidlig fra jobb, stikke innom en garnbutikk på vei hjem, for så å sette seg med garn, pinner, oppskrift og en kopp te i sofaen. Kanskje ikke helt lykke å strikke en prøvelapp, men bedre enn å bli ulykkelig når prosjektet er ferdig og ikke passer ;)

Jeg har tenkt en stund på en Sinnasaujakke til meg selv, men før jul var det julegaver og slikt som ble prioritert. Derfor har jeg gledet meg til å komme hjem etter ferien, slik at jeg kunne kjøpe garn og sette i gang.
Og nå er garnet på plass, prøvelappen strikket og målt, omregninger for å få ting til å passe skal være riktig - da er det bare å sette i gang!

Målet er å bli ferdig i løpet av en måned, slik at eventuelt overskuddsgarn kan returneres. Så da krysser jeg strikkepinnene for at jeg ikke blir fristet av andre prosjekter - og at skulderen samarbeider. Om du synes fargene kommer dårlig fram, så ser de egentlig omtrent slik ut :)

6 kommentarer:

 1. Ja det er fint å begynne på et nytt prosjekt og sinnasaujakka er kjempefin. Selv har jeg strikka en barnegenser i samme mønster.

  SvarSlett
 2. Høres absolutt ut som lykke, ja! :) Godt nytt år!

  SvarSlett
 3. Så koselig, lykke til med nytt prosjekt og god helg til deg! Happy Knitting!

  SvarSlett
 4. Det er mye godfølelse i et spillernytt strikkeprosjekt, ja.
  God helg!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 5. Lykken er absolutt et nytt strikketøy, og komplettert med en god kopp te blir det ikke stort bedre. ;) God helg!

  SvarSlett
 6. Lykke til med jakken. Den er grei å tilpasse underveis siden den strikkes ovenfra og ned.

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)