tirsdag 31. desember 2013

Årets regnskap

Jeg begynte året med å skrive opp både gram og meter som ble brukt på ulike prosjekter. Jeg hadde en oppdatert oversikt på pcen over garn, både farge, mengde og type. Jeg hadde en liste over ting jeg kunne - eller ville - strikke av det nøye oppførte lagergarn.

Og så en gang i april så sluttet jeg å oppdatere denne lista.. jeg sluttet ikke å strikke, men jeg følte visst ikke behovet for å føre oversikt (jeg har jo det meste skrevet opp i klokeboken min og/eller på bloggen, så helt uten oversikt er jeg jo faktisk ikke..).

På årets slutt så føler jeg likevel et lite behov for å sammenfatte, oppsummere, se tilbake. Og når jeg la sammen de ulike prosjektene, så oppdaget jeg at jeg hadde strikket opp flere gram enn det jeg trodde på forhånd. Så var ikke strikkeåret 2013 så dårlig allikevel - sett i forhold til mine tidligere år, ikke sammenlignet med disse raserstrikkerne som finnes rund omkring ;) Jeg har strikket - og heklet - opp 1880 gram med ulike typer garn i 2013. I hovedsak ullgarn, det er jo det som er gull.

Det første prosjektet jeg fullførte i år var et trennbrikket-trekk, mine planer om å muligens strikket et nytt ensfarget har ikke blitt realisert, så da likte jeg nok trekket bedre etter hvert som det ble tatt i bruk ;) Årets siste prosjekt - eller kan jeg kalle det det egentlig, siden prosjektet var ferdig allerede i fjor..? - er 15 ekstra cm på Still ligheten min.

Det største prosjektet mitt var på ca 500 gram Safir og resulterte i Hyttekofta (som bare besøker hytta av og til, fordi jeg fant ut at jeg heller ville ha den i Trondheim) og det minste prosjektet må være en av lyslyktene jeg har heklet. De veier vel bare en 5-6 gram, tror jeg, men varmer nok mer enn vekta tilsier. (Heftig innlegg uten et eneste bilde.. har du lest hele greia, så gratulerer - og takk!)


Da gjenstår det bare å takke for i år, 
og så håper jeg at 2014 blir ditt beste år så langt!2 kommentarer:

  1. Vil ønske deg et riktig Godt nytt år.

    SvarSlett
  2. Det er ikke alltid mengden som teller vet du. Man strikker i sitt eget tempo,og det skal være kos :) Godt nyttår og lykke til i 2014!

    SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)