lørdag 14. desember 2013

Småtteri

Det har gått trått på strikkefronten i høst. Jeg har egentlig hatt lyst til å strikke, men jeg har tatt det med ro når skuldra har sagt i fra - og så var det jo noe med den berømmelige motivasjonen (til å faktisk legge opp, regne ut maskeantall, skaffe garn osv..) Men noe har jeg jo strikket, det har bare ikke blitt vist fram.. for bloggemotivasjonen har det visst også skortet på.
Så nå skal jeg benytte meg av friformiddag og pågangsmot, og lager et lite samleinnlegg av småtteriet som har blitt til i løpet av høsten (og noe har faktisk ligget helt siden i sommer..)
Identiske sokker!

Ikke så imponerende, i og for seg, men om jeg sier at den ene sokken er strikket fra utsiden av nøstet og den andre fra innsiden - uten noe form for nøsting -  da stiller det seg faktisk litt annerledes. Synes nå i hvertfall jeg. Gøy med slike sammentreff :)

Strikket av ca 60 g Fame trend, på pinne 3 vil jeg tro. Samme farge som både sjal og pulsvarmere, så nå har jeg virkelig et sett.

Kosesjalet mitt trengte pulsvarmere.
Og siden jeg hadde garn igjen så var jo det ingen sak.

Strikket av uant mengde Mini Alpakka og pinnestørrelsen jeg ente opp med var vel #4.
Havskum-mønster, slik som på kanten på sjalet.

Etter litt bruk så har jeg kommet fram til at jeg vil ha de enda lengre. Så en dag jeg for ånden over meg så skal jeg gjøre akkurat det. For jeg har fremdeles garn igjen!


Mannen fikk lue før sommeren. Jeg synes det er en fin herrelue, så da jeg trengte enda en Pay it forward-gave, så strikket jeg like godt en til.

Den ble nettopp sendt avgårde i posten. Håper den kommer fram - og at den bli godt mottatt.

(og da er jeg fredig med gavene mine også. Phu!)

Babysokker har jeg jo strikket gang, på gang (på gang, på gang..) så de er jo ikke så spennende. Men jeg kan jo informere om at de faktisk blir strikket jevnlig. Vanligvis i hvit, men en gang i mellom i farger som grønt eller i ballerinavarianten. Og de er greie å ha liggende. Plutselig skal man på barselbesøk og da har man noe å ta med =)
3 kommentarer:

 1. Har blitt litt på deg da :D
  Her driver jeg med votter til jentene! akkuratt lagt opp nr4, så da er det jo den siste :D
  Har du skrevet ned mønster på herreluen? :) tihi!
  Og veldig søte de ballerinababytøflene ;P

  Fortsatt gooood helg :)
  Klem fra Ingvild.

  SvarSlett
  Svar
  1. Da er du jo snart ferdig med vottene, så bra = )
   Jeg har vel noe notater en plass til den lua, skal se hva jeg finner :)

   Slett
 2. Heisann
  Så mye fint du har strikket i høst.....selv om du sier du har strikket lite.
  Den lua, wow, den er såååå fin!!!
  Og de babysokkene er d aller beste! Jeg fikk slike av vår gamle nabo, da datteren min ble født. Jeg brukte kun de, for de satt så fint på foten. De gav jeg videre til en annen baby da de var for små. De blir jo ikke utgåtte.....
  Ønsker deg en riktig fin adventstid. Klem fra Sylvia :)

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)