onsdag 7. mai 2008

Bolero i Muskat

Mønster: etter eget hode
Garn: ca 170 g Muskat
Pinner: strømpe-og rundpinne #4

Da er boleroen ferdig. Det har vært en del fram og tilbake, og slik er det vel når man ikke bruker oppskrift.. hehe. Jeg hadde et lite dilemma om hva jeg skulle gjøre rundt skuldrene, men bestemte meg for å gjøre det om igjen. Tror det var lurt å forme den rundt skuldrene, sitter mye penere nå. Jeg strikket egentlig den her for at den skulle passe til en mønstret topp jeg fikk, men jeg har vel kommet fram til at jeg ikke synes fargene ble fine sammen alikevel. Man får et annet inntrykk av fargen når man strikker noe av det og ikke bare ser nøstet. Men om det ikke matchet toppen så passer den faktisk veldig bra sammen med linbuksen min (kan se det så vidt på bildet til venstre). Og det er jo flott, jeg liker tross alt ting som matcher! :) Det er forresten helt utrolig at jeg har nye innlegg fire dager på rad - og alle er om håndarbeid! Blir nok et i morgen også, så ta en tur innom igjen :)


13 kommentarer:

 1. Hei!
  wow! Boleroen ble jo skikkelig fin, da...
  Og så har du brukt samme garnet som jeg har brukt på sjalet...Det er mye deiligere å strikke i muskat enn i annen bomull, syns jeg...

  SvarSlett
 2. Oj oj!
  Boleroen ble jo kjempelekker!!!!
  Ikke at jeg egentlig tvilte på det. Du er en aller tiders håndarbeiderske!

  Flott jobba!

  Ønsker deg en riktig deilig onsdag!=D

  SvarSlett
 3. Så klart det er greit at du legger meg til! ;)

  SvarSlett
 4. For en FIN bolero!! Det var den virkelig. Passet fint til både jenta og linbuksa. ; )

  SvarSlett
 5. For å gjenta de andre her; for en fin bolero! :) Jeg ble inspirert her om dagen av den andre boleroen din, den hekla englemaske saken.. Så nå strikker jeg også en bolero som ligner litt, så.. hehe.. takk;)

  SvarSlett
 6. Boleroen er blitt kjempefin, og så må jeg kommentere at sweethartkjolen ble rålekker i to farger... Koselig at du linker til meg. Jeg har deg på Bloglineslista mi, og får med meg alle oppdateringene dine. Ikke alltid jeg skriver kommentar, men jeg prøver å bli flinkere :)

  SvarSlett
 7. Så mye fint du lager, helt imponert jeg! Likte spesielt godt den ribbestrikkede vesten din, flott farge på den også:)

  SvarSlett
 8. Så flott boleroen ble :)

  SvarSlett
 9. Virkelig en lekker sak det der, jeg er imponert over at du har laget den "fra eget hode" uten oppskrift og likevel fått den så elegant! Mye annet fint du har laget også:-)

  SvarSlett
 10. Likte boleroen! Kreativt;) Jeg mangler en bolero sjøl, i en farge jeg aldri finner i butikken, kanskje jeg også skal prøve meg på strikkinga?

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)