onsdag 14. mai 2008

Se hva jeg har fått!


Jeg har fått en award av Sylvia og Syglad. Tusen takk for koslige ord, begge to!! :) Jeg er innom mange blogger der jeg finner inspirasjon og ser på alt det fine folk lager, trivelig at folk tenker det samme om min blogg.

Begge de jeg fikk den fra har flott blogger som dere bør ta en titt innom.
Og nå er det min tur til å nominere 4 stykker til denne awarden, og det er alltid vanskelig å skulle plukke ut noen få. Det er jo tross alt mange flotte blogger og bloggere der ute. Her er mine 4:
Kristines husmorblogg - hun lager mye flott, både på strikkefronten og når det gjelder pynt til huset. Hun er kreativ - og jeg synes hun har en behagelig blogg full av delikate bilder.

Lille Blå
- er veldig flink med symaskinen. Hun tryller fram mye fint av stoffer og blonder. Hun er også flink med pinner, garn og heklekrok.

Kristin Helene - selv med mann, barn, hus og jobb så klarer hun å få tid til flott håndarbeid. Jeg synes hun er en kreativ dame som lager mye lekkert. Så er det jo gøy når hun deler bilder og småting fra en hverdag med tre søte små.

Elin Maria - lærte seg å strikke for ikke så lenge siden. Hun er ikke redd for å prøver seg på ny teknikker og lager flotte ting. Hun er blitt en strikker!Mirrevirre gav meg denne awarden i mars en gang. Men så har jeg aldri kommet så lang at jeg har blogget om det. Så jeg putter den inne - takk, Mirrevirre :) Ps: hun lager også mye fint. Hun er også kreativ med fotoapparartet og tar fine bilder.

4 kommentarer:

 1. Tusen takk for awarden og fine ord!!

  SvarSlett
 2. Tusen takk for hyggelig award! Og så det fine skrytet da gitt....
  *rødmer av glede*

  SvarSlett
 3. Du har fått en fra meg og :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk!!!!!! Det var en stor oppmuntring. : )

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)