fredag 16. mai 2008

Heeeelg!

Jeg har levert den siste skriftlige oppgaven før skoleslutt!! Og det er deilig. I tillegg har jeg fått resultatet på mappen vi leverte i slutten av april og jeg kan virkelig ikke klage på karakteren. Å få en til to karakterer bedre enn forventet er jo slettes ikke verst. Så nå skal jeg ta helg med god samvittighet! :) Jeg lurer på å begynne helgen med å se en film mens jeg legger opp til noe nytt på pinnene. Her nemlig vært på Rema og kjøpt 100 g bomulls garn, og nå skal det strikkes opp. Må bare få si at en av grunnene til at jeg kan sitte inne en maidag uten dårlig samvittighet er fordi det faktisk hagler på ruten min. Jada, du leste riktig, ikke mye, men hagel likevel. Og det var 3 grader og regn i dagtidlig, så da fikk jeg faktisk brukt alpakkavesten og pulrsvarmerne mine før høste, det hadde jeg faktisk ikke trodd. Men nok snakk om været, nå skal det strikkes :)

Håper alle får en flott 17. mai med strålende vær!
(her i Trondheim der i mot kan det se ut som vi får regn..)

2 kommentarer:

  1. Riktig god 17.mai!!! Håper du får strikket masse når det HAGLER (!!!) ute....
    Her er det heller ikke noe vær å skryte av. Har vært ute en tur med barna nå, men det var litt guffent. Jeg skal faktisk hente frem min nye alpakkagenser *gliser bredt*

    SvarSlett
  2. Huff ja, det er ikke det helt store værmessig nå nei. Meeen, - det skal en kule til en trønder vettu! Gratulerer så masse med flott mappe-resultat! Strikk ivei med god samvittighet du, det kunne jeg også ha tenkt meg! Men som mamma må man nok utføre sine plikter som tilskuer, både her og der.... Ha en feiende flott 17.mai - uansett vær!

    SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)