fredag 27. juni 2008

Fra skattekisten II


Her er mer jeg fant når jeg var hjemme. Et lyst og sommerlig skjørt. Og det har lommer! De er ikke så dype at jeg kan ha nøkler og slikt i de, men for en som liker å hendene i lomma så er det perfekt :) Det er ganske høyt liv på det, så jeg lurer på å ta av linningen oppe for å få det litt lavere. Men eller så liker jeg det godt. Også i dag har jeg sko hjemmefra. Vet ikke om de er etter mamma, men det er no i hvertfall der jeg fant dem. De er mørk brune og har mønster "gravert" inn i skinnet.

I helga skal vi til hjemmlige trakter. Skal på festligheter på lørdagskvelden, i "sein 94 stil". Det høres ut som det kan bli morsomt :) Ønsker dere alle en flott helg!

6 kommentarer:

 1. Artig skjørt :)

  Riktig god helg til deg!! Håper festlighetene blir bra!!

  SvarSlett
 2. Artig skjørt :)

  Riktig god helg til deg!! Håper festlighetene blir bra!!

  SvarSlett
 3. Fint skjørt!
  Er rart med det med å se ting andre har laga ja! Jakka ble veldig tjukk i rubin fra sparkjøp, men da ble den mer som ei kåpe. Holder på med en i bomull nå og den blir tynn og god!

  ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 4. Hei hei. For et kjempe fint skjørt. Så mye fint å se og lese her siden sist jeg var her nå. Koselig med slike gammle skatter man kan finne noen ganger. Ønsker deg en kjempe fin søndag. Klem

  SvarSlett
 5. Kjekt med gamle skatter. likte godt skjørtet.

  SvarSlett
 6. Hei IJ. Såååå stilige sko. Me like!!!
  Er det ikke morro å trylle litt med gammelt tøy, har nettopp gjort det selv. Nå har jeg en kjole som venter på ny stil!!
  Jeg har "ørten" skjørt, men bruker dem ikke......enda så glad jeg er i dem. Venter bare på sommeren, så skal jeg bruke dem. Den kommer visst i løpet av denne uka her.
  Ha en fin uke. Klem.

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)