onsdag 15. oktober 2008

Lilla jakke ferdig

Mønster: Garnstudio
Garn: 400 g Paris
Pinner: # 5,5 rundpinne og # 5,5 bambus strømpepinner

Jakka er ferdig, det har den faktisk vært noen dager. Gjorde den ferdig før helga, men har ikke fått tatt bilde før nå. Og apropos det - å ta bilder selv, uten hjelp, og når lysforholdene ikke er de beste.. det er ikke så lett. Men her er uansett et bevis på at den er ferdig :) Jakka var grei og forholdsvis rask å strikke. Gjorde litt om i forhold til størrelsene, for jeg er visst M rund hoftene, S rundt midja og XS rundt bysten. Så jakka ble bare mindre og mindre ;) Opplever det samme når jeg syr meg klær, overkroppen min trenger tre forskjellige størrelse ut i fra målene som er oppgitt i mønsteret. Ps - bilde blir større om du trykker på det.


FO - purple cardigan
Originally uploaded by frokenij

12 kommentarer:

 1. Så flott jakka ble! Syntes ikke den så noe særlig ut på garnstudio sine sider. - Men det er mulig det bare er meg; jeg synes den er knallfin i den lillafargen der!!!
  Morsom kropp du beskriver der, hvis det er noen trøst så er jeg bortimot firkanta;)

  Ønsker deg en kreativ og flott høstdag!

  SvarSlett
 2. Aldeles nydelig jakke!

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Se der! ble jo knall fin :) Me like!
  Nå gikk det an å forstørre bilde når jeg trykket på det ;)

  SvarSlett
 5. Knallfin! Og herlig farge! =)

  SvarSlett
 6. Lekker jakke. Flott mønster og herlig farge på garnet.

  SvarSlett
 7. Nydelig jakke Inger Johanne, og i tillegg så nydelig farge...Fargen er viktig den, du er så flink, jeg savner å ha en håndarbeidsveileder...men jeg klarer meg likevel alene, jeg forstår til og med oppskrifter:)Håper alt er bra med deg, jeg skal prøve å være litt mer på bloggen min fremover...Også skal jeg bli flinkere til å kommentere bildene dine, for alt er så fint...:)

  SvarSlett
 8. Så fin den ble. Nydelig farge, og mønster.

  SvarSlett
 9. Jakka vart heilt nydelig! Mønsteret var enkelt men virkelig effektfullt.
  Kjenner meg igjen i det du sier om mål, jeg er visst en blanding av størrelser jeg og, xs,s og m, ja til og med large rundt midja i noen måltabeller!

  SvarSlett
 10. Hei, så fin jakka di ble! Synes alle strikker i en rasende fart, mens min jekke aldri blir ferdig!! men så begynner jeg på andre småprosjekter innimellom, så det er kanskje ikke noe rart....?
  Du har nok en A fasong, som det heter. Jeg er motsatt, smal nede, stor oppe. Jeg strevde veldig med å få bikini som passet da jeg var yngre, og den ble solgt som en "pakke" som ikke kunne deles. 42 oppe og 38 nede. Jeg valgte den største strs og buksa fallt alltid av, ikke mye gøy!!
  Calometrien din ble også fin!!

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)