onsdag 8. oktober 2008

Fra skattekisten IV

Her er mer jeg fant i skattekisten hjemme i sommer. Komme over denne grov-vevde buksa i 70-talls stil. Når jeg prøvde den så oppdaget jeg at den var litt kort, men heldigvis for meg så var det 10 cm oppbrett. Du ser forskjellen på før og etter jeg sprettet opp på bildet øverst til venstre. Etter vask og stryking mens buksa fremdeles våt fikk jeg endelig vekk brettekanten nederst. Buksa hadde det typisk trekket fra den tiden: høyt liv. Egentlig litt kult, men litt for trang til meg. Så jeg sprettet av linningen og sydde på et belegg på innsiden i stede. La opp en liten cm nederst og voila - en bukse klar til bruk! Jeg liker sånne bukser, de som sitter rundt rompa og som er gode og vide ellers. Har en svart bukse, funnet på samme plass, som skal få lik behandling en annen dag.

Image Hosted by ImageShack.us

7 kommentarer:

 1. Du er så flink med redesign og generelt det å sy om klær! blir helt misunnelig jeg!

  SvarSlett
 2. wow den ble dritlekker!! Jeg elsker sånne bukser, de fremhever formene på et ypperlig måte og er samtidig superbehagelige - en svært sjelden mix!! Tusen takk for gratulasjonene, vi er overlykkelige!! 6 soverom, 1990m2, og flere hundre tusen billigere enn om pengemarkedet var som for et år siden.. så aldri galt osv! ;)

  SvarSlett
 3. Her var det mange flotte strikkerier på gang for ikke å snakke om fin bukse. Lysene har jeg kjøpt på regionkontoret til NMS her i trondheim, ligger rett bak Bok og Media og er åpent hverdager fra 10-15 untatt mandag. De har kulelys og pyramider.

  SvarSlett
 4. Så gøy at du får til å sy om klær så de kan passe! Her får man masse inspirasjon og ideér!=D
  Gleder meg forresten til å se jakka de ferdig, den ser kjempefin ut!=)

  SvarSlett
 5. Alt du får til altså! Når eg blir rik skal eg ansette deg som skreddar, ok?

  SvarSlett
 6. Så flink du er! :bøyesegistøvet:

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)