fredag 3. oktober 2008

På pinnene

Jeg har endelig fått ferdig alle prosjektene jeg har hatt på pinnene, så nå har jeg endelig begynt på noe nytt. Jeg har startet på denne jakken fra Garnstudio. Strikker den i lilla Paris på pinne 5,5. Bambus strømpepinner er bestilt i samme størrelse, slik at jeg skal få strikket ermene også. Skal til å begynne med felling, de gule merketrådene står i fin kontrast til det lilla. Har også begynt på et par sokker, men det er bare et koseprosjekt som jeg strikker på når jeg gidder. Jeg koser meg med å strikke de gangene jeg har anledning. Så får eventuelle julegaver og stresse de medfører komme etter hvert :)

Image Hosted by ImageShack.us

6 kommentarer:

 1. Denne jakka blir nok kjempefin! Og så lilla da, min favoritt:) Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 2. Små koseprosjekter er aller best, synes nå jeg også. Men jeg har etpar stoooore som jeg vil begi meg ut på, enda det ikke er lenge igjen til jul......og jeg som ligsom skal lage alle gavene...he he
  Fikk du sett nøyere på de blomstene nå, jeg viste dem i bloggen min i går, da du var innom!
  Klem

  SvarSlett
 3. Det ser kjempe flott ut allerede, blir nok en flott jakke. Du skal sjå du blir ferdig med di før ej blir ferdig med February Lady Sweater.

  SvarSlett
 4. Nydelig farge, spent på å se denne vokse!

  SvarSlett
 5. Så deilig å være ferdig med alle prosjektene man har hatt på pinnene:) kjempe flott garn, blir spennende å se den ferdig!!
  Ha en fin ny uke..

  SvarSlett
 6. Åh.. lila.... den blir nog superfin!

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)