mandag 1. desember 2008

Små glimt

Noen små glimt fra helga og dagen i dag. Vi hadde en flott tur. Koste oss med å treffe venner, shoppe litt, spise forskjellig mat og strikke litt innemellom. På vei ned fikk jeg ferdig en pulsvarmer, hadde begynt på en før vi drog. Så nummer to ble ferdig samme dag som vi kom til Oslo. Vi var innom et par garnbutikker, men kjøpte ingenting. Men på Freia derimot, der fant vi noe vi likte ;) Greit å kunne plukke akkurat den Twisten man liker, så slipper man å "verne om favorittene". Etter en trivelig helg, tok vi toget hjem. Betraktelig mer trøtt enn når vi dro, men moro var det. Takk for turen, Ingvild!

I dag har jeg funnet fram adventstjernen, og valnøtter og lilla perler til pynt. Skal få til et adventsfat når jeg får tak i et lilla lys til. Jeg har forresten handlet garn i dag. Noe skal gies vekk i gave og andre ting skal strikkes før det blir gitt vekk. Om du vil se bilde større må du denne gangen trykke her.collage

Ønsker deg en fortryllende adventstid, full av akkurat det du liker!


6 kommentarer:

 1. Hyggelige glimt! Ha en kjempeflott adventstid du også!

  SvarSlett
 2. Ønsker deg også ei kjempefin adventstid.

  SvarSlett
 3. Flotte bilder du har tatt! Godt å høre at du har hatt en fin tur! Ble gruelig sugen på marispan jeg nå altså... Litt tidlig for søtkick føler jeg...=P
  Nei, jeg får heller finne meg en kopp te med honning tror jeg=D

  Ønsker deg en strålende tirsdag og en herlig advent!*klem*

  SvarSlett
 4. Lurt å pynte med nøtter! Det skal eg notere meg.

  Det gler meg forresten overmåte at vi er fleire cocostwist-fans! Eg blir stadig "mobba" for mitt favorittvalg, og har inntrykk av at alle andre let cocostwisten ligge igjen til siste slutt. Hm...Ikkje meg imot forresten! ;)

  God advent!

  SvarSlett
 5. Ser ut til at alt ligger til rette for en flott adventstid! De pulsvantene er bare lekre!

  SvarSlett
 6. Heisann. ser ut som om dere hadde en koselig tur. Ser ut til at vi har de samme favorittene, marsipan og kokos. Nå er det også blitt lakris. den ligger jo alltid tilbake, men jammen er den god, når alle de andre er spist opp!!
  Flotte pulser, og så i RØDT, selvfølgelig!!
  åper du koser deg i Drammen.
  God helg, klem.

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)