onsdag 3. desember 2008

Adventskos

Gårsdagen ble brukt til å sy to julegaver. Tar ikke sjansen på å vise de fram nå, men bare vent til romjulen ;) Har tenkt at jeg skulle sy dem ganske lenge, så det var deilig å bli ferdig med det. Spesielt siden jeg ikke har tilgang på symaskinen min fra 4. til 16. desember. Først så skal jeg nemlig ut til kjæresten i helga, og så drar jeg til Drammen for å jobbe i 1 og halv uke. Greit å slippe å nisy rett før vi drar hjem til jul. Men strikke skal jeg selv om jeg er i Drammen. Regner med at jeg har tid til det innemellom "slagene".

Jeg hadde egentlig tenkt å lage adventsstake med 4 lilla lys på et fat, men siden jeg var så dum å bare kjøpte tre(!) lilla lys tidligere.. så ble det visst et adventsfat, i stede for adventsstake. Er jo i grunnen greit, siden jeg skal være vekke de to neste søndagene og reiser hjem før den siste. Kan jeg heller kose meg med det her det lille jeg er hjemme :)

Image Hosted by ImageShack.us7 kommentarer:

 1. Dette såg koseleg ut. Håper du får ei fin adventstid, sjølv om du ikkje er heime. Kjekt å høyre at det er andre enn meg som må være bortreist i desse travle førjulstider.

  SvarSlett
 2. Det var et koselig adventsfat. Lurt å legge nøtter på :)

  SvarSlett
 3. Det er visst mange hemmelighetsfulle bloggere rundt omkring nå, regner med det blir masse spennende å se i romjulen. :o)

  Fin oppsats med lys og nøtter, enkel og flott.

  SvarSlett
 4. Kjempeflott! Må seie ein gong til at eg falt for nøttene i dekorasjonane dine. Veldig lurt!

  SvarSlett
 5. ette var jostemningsfult og nydelig tillaget! Ønsker deg en fin adventshelg!

  SvarSlett
 6. Delig adventstemmning. Kjempe koselig! Kjempe fin oppsats!

  Det ligger en liten utfording til dge i bloggen min. Ha en fortsatt fin dag. Klem

  SvarSlett
 7. SÅ du er i området her du ja! hehe... tja, hva skal man finne på da? er så dårlig på å komme på sånt på stående fot =) blir jo ikke det helt store med konserter eller kino da... det var verre gitt. tihi
  vafler med salami er en tradisjon fra trøndelag, nesten rart du ikke har hørt om den da =) Er mamma som har hatt den med seg da hu flytta sørover.

  Ha en fin helg!

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)