onsdag 31. desember 2008

Garnopptelling 2008

Ja da er enda et år over og det er på tide med litt garnstatestikk. Har fått strikket en del i år også, og om ikke jeg har telt feil eller glemt å skrive opp noe så har jeg strikket 12 par sokker, 5 par tøfler, 1 bolero, 1 babykjole, 1 babyvest, 1 dukkekjole, 8 luer og pannebånd, 3 jakker (til meg selv), 1 ribbevest, 7 kjøkkenkluter, 1 smekke, 1 umontert sackboy, 6 par pulsvarmere, 1 par leggvarmere, 1 mobilsokk, 2 par headsetpaddinger, 13 par votter og 1 fellesvott. Dette er 65 ting, noe som utgjør ca 5,5 ting i måneden. På bildet under ser dere noen av disse prosjektene. Galleriet mitt er oppdatert med alle prosjektene fra i år.

Image Hosted by ImageShack.us

Jeg har summert tallene i min flotte tabell og jeg har brukt 4989 g med garn i 2008. I samme periode så har jeg kjøpt eller fått 3960 g. Jeg startet året med 2225 g, noe som egentlig tilsier at jeg skal ha 1195 g nå. Men mine månedlige oversikt sier at jeg skal ha 1600 g igjen. Hva som er riktig får jeg sjekke når jeg veier opp lageret mitt. Jeg brukte mest garn i mai, da brukte jeg 860 g. Og bare 115 g forsvant fra lageret i årets siste måned. Gjennomsnittlig brukte jeg 415 g i måneden.

Jeg begynte å slanke lagert i januar, men etter hvert gikk jeg over til å bare holde vekten jevn mellom 1 og 2 kg. Skal prøve å strikke opp/gi vekk "ugunstig" garn. Og ikke kjøpe mer enn det jeg har planer for eller vet jeg faktisk får bruk for.


Da avslutter jeg med å ønske alle
et riktig godt nyttår!


12 kommentarer:

 1. Du verden så mykje du har strikka. Litt av eit nyttårsforsette du har det hadde eg aldri klart å halde. Har null kontroll på garnet mitt. Og alle landets garnbutikker har ein magisk tiltrekning på meg. Ha eit godt nyttår med mange fine hobbystunder.

  SvarSlett
 2. Så mye flott du har laget.
  Ønsker deg ett riktig godt nytt år!

  SvarSlett
 3. Kjempemye flott du har strikket i år :) Håper det nye blir like produktivt!

  SvarSlett
 4. Wow, virkelig mye du har fått strikket. Og så lurt å få dokumentert det hele, så ikke folk tror vi bare sitter på rumpa (det er jo det vi egentlig gjør da, men.....flittige er vi alikavel)

  Skal du ha garninnkjøpsstopp i år også? Skjønner ikke hvordan du får det til. men morsomt å lese at du kanskje sitter igjen med nesten like mye garn. Når man gir, får man jo også noe tilbake, ikke sant?
  Godt nyttår foressten. klem fra meg

  SvarSlett
 5. godt nyttaar til deg. saa masse fint du har laga...=) liker bloggen din =)

  SvarSlett
 6. Godt nyttår til deg, og det blir spennende å se hva du får tryllet fram av garnet ditt i 2009 også :)

  SvarSlett
 7. Så mye du har fått strikket i
  2008, mye flott!! Ang det sjalet du så på bloggen min, det er svæææært. Mitt måler sånn ca 195 cm fra spiss til spiss (over skuldrene) og 132 cm fra spiss og ned til spissen bak ryggen. Jeg er 167 cm og når jeg har det over skuldrene når det meg under baken. Deilig:o) Men må bare si at det er ikke så stort ublokket, da er det det ganske "normalt". Men jeg blokker sjalene mine og da blir de dobbelt så store nesten. Er jo bare å regulere maskeantallet om man ønsker et mindre et. Lykke til og godt nytt år!!

  SvarSlett
 8. Votte-mønsteret er å få tak i på Garnstua i Stjørdal. Har du mailadresse?

  SvarSlett
 9. Mente om DU har en mailadresse, sånn at jeg kan maile deg...?

  SvarSlett
 10. Helt utrolig hva du får til! I Januar blir det nok kun revy, ja, men etterhvert må vi nok få til å møtes:)

  SvarSlett
 11. Godt nytt år!
  Gleder meg til å følge med på hva du lager i 2009! :)

  SvarSlett
 12. Så mykje fint du laga i 2008!! Vil ynskje deg eit godt nytt strikkeår i 2009 òg! :-)

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)