søndag 1. februar 2009

Premie og award

I høst vant jeg Året designNSF for mine babyselbuvotter. Siden jeg og Papirkurven begge bor i Trondheim, tenkte jeg at hun kunne slippe å sende det i posten. Men det var først nå på tirsdag at vi endelig møttes slik at jeg kunne få premien min. Jeg fikk 100 g med ullgarn i rødt og svart, diplom, pen, button og kjøleskapmagnet. Takk for prisen og premien :)

Premie årets design 2008

Og Felisi har vært så snill å gitt meg en award. Hun hadde fått to og vi fikk ta med oss den vi ville ha. Jeg valgte den jeg ikke har fått før ;) Tusen takk til deg, Felisi!

Image Hosted by ImageShack.us

Jeg skulle vel ha nominert noen jeg også.. Men det får heller bli en annen gang. Jeg drar snart avgårde til Drammen på jobb. Kommer hjem neste lørdag. Blir nok litt strikking mens jeg er der, men nettilgangen er dårlig. Så vi snakkes neste helg! :)

8 kommentarer:

 1. Gratulere med prisen.. det e kjekt da:D fin diplom å allting..
  Drammen? bytur allsoo...

  SvarSlett
 2. Så fin premie! Koselig å vinne garn, hihi!

  Ha en fortsatt god søndagskveld!

  SvarSlett
 3. Så gøy å få pris da :D Moro å få garn! Hehe.. du har laga mye fint i januar synes jeg, ganske produktiv oxo synes jeg :) Legger deg til i bloggen min, så stikker jeg sikkert innom igjen :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med premie og award! :)

  SvarSlett
 5. Syns du hadde produsert en hel del jeg! :)

  Også syns jeg de veskene du har sydd var sååå fine!! Det er min lille drøm, å en gang ha overskudd og lyst til å lære å sy på maskin. :p Jeg vet at man da må være nøyaktig og det er vel litt pirkete, ikke heeelt mine sterke sider.. Så jeg får sikle på det andre syr. ;)

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye med awarden da :)

  Og garnet du fikk var aldeles nydelig! Vet du tilfeldigvis hvem som har produsert det? Jeg elsker rødt og svart skjønner du, og har ikke funnet garn i den kombinasjonen før :P

  SvarSlett
 7. Du vant altså! Så morro. det fortjener du IJ. Og en flott strikke award har du også fått! Du må tippe lotto, for du er på den heldiges sti for tiden.
  Vi er på en hengebro...ulykker og lykke kommer sånn annenhver gang, og det er ganske frustrerende.....
  Håper du koser deg i Drammen, og så sees vi igjen når du kommer hjem.

  SvarSlett
 8. Oki. da skal jeg spørre henne :)
  Sackboy er neste på lista, må bare kjøpe nytt garn til den - for det jeg kjøpte først blir nok litt for mykt og fluffy :P

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)