onsdag 18. februar 2009

Utfordret igjen

Frk Badegakk har utfordret meg på å fortelle 6 ting om meg selv. Siden Gakken er inne i en fargeuke, så tenkte jeg at mine svar skulle være fargeorientert. Så får vi se hva jeg klarer :)


- jeg brukte å fargesortere cdsamlinga mi. Ikke hovedsaklig fordi det så fint ut (selv om det gjorde det også), men for å ha noe å gjør på. (Sier kanskje noe om mangel på hobbyer for jeg begynte å strikke ;))

- jeg synes naturfarger er fint - så lenge jeg ikke må ha dem på meg selv. Føler meg ganske så ukomfortabel i brunt og mosegrønt.

- grønt og lilla er mine absolutte favorittfarger!

- farger påvirker meg. Nå på vinteren bruker jeg mye mørke klær. Og av og til merker jeg at jeg "må ha, bare ma ha" noe med farge på. (Det er da jeg merker at jeg har for lite klær i knalle farger som egner seg på vinteren)

- jeg har knallgule øredobber lagd av knapper. Love them!

- jeg har gråblå øyne som kan se grønne ut i riktig lys. Dessuten har jeg en liten brun flekk på det ene øyet. Se bildebevis under :)

Image Hosted by ImageShack.us


2 kommentarer:

 1. Se der ja. Det var gøyal info! Jeg sorterer ikke i farger fordi jeg ikke har noe å gjøre på da... Jeg gjorde det fordi det ville se fint ut som blogg bilde...*ler*

  =P

  SvarSlett
 2. eg og likar lilla!

  lilla is the new pink for min del. ellers sterke fargar og brune prikkar i augene! haha!

  og fargesortert cd-samling er genialt! ;)

  god helg!

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)