tirsdag 16. mars 2010

Man taver hva man haver

Mønster: en slags Ballerinatøffel
Garn: rester av Pt3, Iglo og noe ukjent garn + sølvtråd
Krok: # 5

Jeg har hele vinteren brukt noen svarte tovatøfler. Tror de egentlig er kjæresten sin, alt for stor er de i hvertfall. En kveld fikk jeg det plutselig for meg at jeg burde jo hatt mine egne tøfler, og da fortrinnsvis noen som passet. Er tross alt ikke så gøy å drive å miste dem hele tiden ;)

Leitet gjennom restene mine, fant noe grått Pt3 etter noen votter, noe ubleket garn som jeg håpet kunne toves og sølvtråd for å pynte opp litt. Satte igang med heklinga med liv og lyst. Når jeg så hvor kort jeg kom med de grå restene ble jeg litt betenkt, så jeg gikk inn i skapet med det rare for å lete gjennom posene der. Dumpet borti noe svart garn, krysset fingrene for at det var Iglo etter noen tøfler og fortsatte på restetøflene mine. Sølvtråden heklet jeg inn her og der, ingen mål eller mening med verken rekkefølgen på garn eller hvor jeg pyntet med sølv. Tror jeg heklet de i løpet av en kveld, etter å ha ligget litt (er jo mer eller mindre obligatorisk.. ) så fikk de to omganger i maskinen og nå er de gode, myke og varme på føttene mine :) Håper selvfølgelig at jeg ikke trenger dem så mye lengre - kanskje våren tar hintet snart? - men de blir brukt enn så lenge. Utrolig greit å bli kvitt restene på denne måten forresten :)


2 kommentarer:

  1. Veldig greit å bli kvitt restegarn slik ja, og de ser veldig gode ut! Je bruker ull på nakne ben på kjølige vår- og sommer kvelder også je :) Shorts og ullsokker ser flott ut det :)

    SvarSlett
  2. Så bra med restebruk, og tøflene ble jo tøffe! Godt å ha egne sko å gå i ;)

    SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)