lørdag 13. mars 2010

Who?

Mønster: Who?
Garn: g Lerke
Pinne: # 4

Jeg har fortalt tidligere at vi er en gjeng på Hobbyboden som strikke luer til kraftpasienter på St.Olav. Jeg var veldig ivrig i begynnelsen og handlet inn flere nøster jeg tenkte å bruke. Strikket en lue, så tok julegaver og ferie fokuset en stund, så strikket jeg en lue til - samtidig som jeg fant en lue jeg hadde strikket tidligere i gaveskuffen - men så ble det stille. Glemte rett og slett av hele greia. Plutselig var det blitt mars og jeg ble overbevist om at nå var fristen ute og det var for sent med flere luer :( Heldigvis så var det i slutten av mars som var siste frist, så da har jeg et håp om å strikke opp litt mer av garnet. Har ferdigstilt enda en lue, og håper på å rekke en lue eller to til før fristen. Er jo en grei måte å få prøvd nye mønster på :)

Om Uglelua så kan jeg jo si at mønsteret var veldig greit det. Skulle jeg strikket den om igjen ville jeg kuttet ut 8-12 masker på ribbekanten og heller økt til riktig maskeantall etter kanten. Den er på en måte "for stor" nederst. Er heller ikke superfornøyd med fellingen, den ligger ikke helt fint. I hvertfall ikke uten å dra lua ordentlig ned på hodet, men siden jeg ikke har fått vasket den enda så kan det jo bedre seg etter det :)

who.


5 kommentarer:

 1. Tøff lue du har strikket. Disse uglene gjør seg så godt!

  SvarSlett
 2. Flott lue du har laga. Eg har strikka ein del luer til svigerinna mi som har gått på cellekur. Ho har lyst på små luer i bomull så eg har strikka ein del til henne.

  SvarSlett
 3. Lua ser veldig fin ut! Men skjønner problemet med ribbekanten, den ser bittelitt løs ut. Det finnes jo tynn strikk til å sy med - kanskje noe for å få kanten tettere og samtidig elastik?

  Ha en god helg!

  SvarSlett
 4. Så fin lue. de er så koselige de uglene der. jeg har ikke strikket ugler enda. men LERKE er blitt en av favorittene jeg strikker med, og snuppa lovpriser plagg i det garnet!!!

  SvarSlett
 5. Den ble fin! :) Utrolig morsomt med øynene på den ene ugla. Ha en fin søndag!

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)