onsdag 3. mars 2010

Sammen til verdens ende

"Det er som julaften. Hver dag er en gave! Hver eneste time, dag, uke og måned, og hvert eneste år, bør takkes for. Snu deg til din kjære hver kveld og si tusen takk for dagen!
Takk Gud eller Allah eller hva nå enn du tror på. Og takk deg selv som faktisk lever ut dagen.
Nyt den i alle åndedrag, hver solstråle, hver regndråpe, hvert enkelt unike snøfnugg som gjør hver dag til en fest."

Sitat fra Sammen til verdens ende


Jeg hentet boka på biblioteket i dag, satte meg ned etter middag og leste til jeg var ferdig. Tårene har trillet. Nesa har rent. Men selv om det er en trist bok, så har hovedpersonene så mye livslyst og positiv innstilling til livet. Sånn vil jeg også være. Og jeg har faktisk tenkt flere ganger i dag, før jeg begynte på boka, på ting jeg gleder meg over og setter pris på. De små tingene. Gleden over de små snøfnuggene som dalte. Sola som varmet en stakkars vintersjel både på utsiden og innsiden. Å kunne invitere yngstebroren på impulsmiddag og få en liten prat før han dro igjen. At oppvasken er tatt. Har du husket å glede deg over de små øyeblikkene i dag? :)

3 kommentarer:

 1. Takk for tipset! Det ser ut som en tankevekkende bok, det liker jeg !
  Nyt dagen!!!

  SvarSlett
 2. Jeg fulgte litt med på bloggen deres i den tiden hun var syk. Utrolig sterk lesning. Tror ikke jeg orker å begynne på boka, men vet at den samtidig vil gitt meg mye. Kreft er verdens skumleste sykdom, som rammer så urettferdig. Carpe Diem!

  SvarSlett
 3. Dette er en fantastisk bok. Som får man til å åpne øynene å sette pris på alle de små tingene her i livet. Også ting som man ser som en selvfølge.
  En bok alle og enhver bør lese.
  Man lærer også hvor sterk kjærligheten er.

  Håper alt står bra til med deg:)
  Klem

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)