søndag 7. april 2013

Selbuvotter i gave

Som tidligere nevnt så hadde jeg flere gaver som skulle overrekkes til tålmodige mottakere. Jeg begynte - og ferdigstilte - begge mansjettene en gang for et år eller to siden; de skulle bli julegave! (eller bursdagsgave)
Siden de ikke ble ferdige så tenkte jeg at de skulle bli bursdagsgave (eller var det julegave? Jeg er ikke helt sikker) i stede, men den gang ei.. Mulig de ble vurdert en runde til, det er jeg rett og slett usikker på, men nå er de endelig ferdig.
Og de endte til slutt opp som bursdagsgave. En forsinket sådan, men en (godt mottatt) bursdagsgave likevel :)

Litt detaljer:
Jeg har tegnet mønsteret etter en vott som svigerinna mi hadde. Eller, jeg kopierte ganske uhemmet av fronten. Baksiden og tommel diktet jeg opp selv. Jeg brukte ca 60 Senja garn og hele sulamitten ble strikket på pinne 3 og 3,5. Så det..

Apropos selbuvotter: jeg googlet "selbuvotter" for å se om jeg fant noen fine mønster da jeg kom over et bilde på en nettside.. Og den collagen med selbuvotter hadde to av mine bilder: selbuparene med fellesvott og de rosa babyvottene. Det er ikke alltid moro å finne igjen egne bilder og oppskrifter på andre nettsider, men den gangen her så var det jo egentlig litt gøy.. :)
4 kommentarer:

 1. Flotte votter regner med du er glad du har fått de ferdig.

  SvarSlett
 2. Nydelige votter,du har strikket

  SvarSlett
 3. Hei ;) bare en liten hilsen fra meg - sånn i forbifarten. Så nydelige votter, jeg er så imponert over dere som klarer slikt. jeg for min del klarer ikke strikke vrang en gang...heter det det? rett - også vrang? jaja, anyway - dette var knallfint da.
  Jeg sier hei og snur igjen - sitter midt i eksamen....ønsker deg en flott uke :) klem

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)