fredag 18. desember 2009

Lykken er å bli verdsatt

Lykken er å bli verdsatt! Man kan føle seg verdsatt som person, i jobben eller i forhold til noe man gjør. Måten man føler seg verdsatt på kan være forskjellig, uansett hvordan måte så er det koslig å bli satt pris på. I det siste har jeg fått flere konkrete gaver som jeg føler er en verdsettelse av jobben jeg gjør som tegnspråktolk. For en liten måned siden tolket jeg i forbindelse med tolkeutdanningen her i Trondheim, når det hele var over fikk jeg og de to andre tolkene en blomst som takk for jobben vi faktisk får lønn for å gjøre. Jeg og to andre tolker fast på et skoleløp for en student, for litt siden fikk vi hver vår nøkkelring som hun hadde lagd som takk for et godt sammarbeid :) Og i går fikk vi kontraktstolkene en blomsterbukett som takk for jobben vi gjør. Kjekt å bli gjort litt stas på innemellom :)

Også i bloggverden føler jeg meg verdsatt for tiden. Jeg vil gi en skikkelig stor klem til alle som har kommenter innlegget under. Så mange koselige hilsener, jeg setter virkelig pris på det. Dere er så skjønne! :)

Og selv om jeg koser meg med hverdager, men nå skal jeg verdsette det faktum at
jeg har juleferie - helt fram til neste år! :D

Julebukett

4 kommentarer:

 1. Det er godt å bli satt pris på! Og bra at du kan glede deg over det!

  Ha en riktig god jul og en avslappende juleferie :)

  SvarSlett
 2. Koselig :) Såg ut til å være en fin juleoppsats!
  Eg blei ganske imponert forrige lørdag når det kom blomster på døra til meg fra jobben til T for han hadde jobba litt overtid..

  SvarSlett
 3. Du e verdifull, flink og god:) Du betyr mykje for meg:) Ej e veldig glad i deg! Stor klem

  SvarSlett
 4. Er innom for å ønske deg en riktig God Jul og et Godt Nytt År!

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)