mandag 14. desember 2009

Snart 30 000 besøkende

Jeg har snart hatt 30 000 besøkende i bloggen! Det er stas at så mange er innom. Det blir ingen utloddning eller premier, men et liten utfordring. Når jeg besøker andre blogger så er det ulike grunner til at jeg er innom. Noen er jeg daglig innom bare for å titte litt, noen vet jeg har lagd noe av et garn eller mønster som jeg vil se på, noen dumper jeg tilfeldig innom fra en annen blogg fordi de har et morsomt eller fengende navn, eller kanskje er jeg nyskjerrig på hva som er bak nicket jeg ser på et eller annet forum, eller en helt annen grunn...


Hva er grunnen til at du er innom meg i dag? :)
Her er en klem fra meg til deg!

Takk for at du er innom,
jeg setter virkelig pris på det :)

Ta gjerne med deg den søte bjørnen og del den med noen du også (bare husk å lagre den på din egen maskin først..)
13 kommentarer:

 1. Gratulerer med så mange besøkende, alltid koselig å komme innom her.

  Akkurat i dag va ej her for å sjekke hvilken nettbutikk du ha kjøpt strikkepinnene dine i.

  SvarSlett
 2. Hei Frk ij. Jeg er innom deg nesten daglig fordi jeg synes du skriver godt, og i tillegg er det inspirerende å se hva du har på pinnene. Gratulerer med mange besøkende, - det synes jeg du har fortjent.

  SvarSlett
 3. Ikke rart at du har mange på besøk, for ikke bare strikker du mye fint, du skriver veldig godt også! Derfor er jeg her!
  Grattis med de første 30 000!

  HA en fin førjulsuke, frøken!!!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med jubileum! Jeg er innom deg i dag fordi jeg har deg på listen min over blogger jeg besøker jevnlig! :)God advent til deg.

  SvarSlett
 5. Jeg er innom for å sjekke hva du holder på med for tiden. Liker bloggen din både fordi du skriver godt og fordi du strikker mye fint. Dessuten må jeg følge litt med på hva du gjør, siden jeg "kjenner" deg IRL nå, eller i alle fall har møtt deg.

  SvarSlett
 6. Sidan du har så koseleg blogg med fokus på dei rette tinga ligg han i blogglista mi. Eg er innom kvar gong eg ser du har oppdatert - og kanskje også oftare :)

  SvarSlett
 7. Heisann, gratulerer så mye! Jeg har havnet her nokså tilfeldig, kom fra en annen blogg :) Jeg ser at du bl.a. hekler (det gjør jeg også). Fant bilde av de fine ballerina-tøflene dine, de er veldig søte :)

  SvarSlett
 8. Takk for hilsen på bloggen min:)
  Utrolig fine kreasjoner du har i galleriet ditt!

  Klem, camilla

  SvarSlett
 9. Gratulerer med så mange besøkende! :)
  Er innom deg støtt og stadig, og grunnen til det er at du lager så mye fint. Og i tillegg til alt du lager har du mange andre koslige innlegg! :)

  SvarSlett
 10. Så koselig at du stakk innom bloggen min :) Lykke til med julegaven! Og når jeg først har vært her, kommer jeg nok tilbake ;)

  SvarSlett
 11. Innom nå ikveld fordi det er noen dager siden sist. Enig i at du skriver godt. Du er flink er du!! Glad i deg! Nattaklem fra mamma :))

  SvarSlett
 12. Måtte innom fordi det er en stund siden sist, og jeg liker jo å følge med deg. For det første så skriver du godt, for det andre har du inspirerende innlegg, for det tredje så kjenner jeg deg jo litt og for det fjerde så "hører" jeg deg når jeg leser hva du skriver :) Ha en flott flott dag!

  SvarSlett
 13. Heisann, og grattis med 30 000 besøkende, ikke verst!
  Jeg er innom for det var noen dager siden sist, men du er også en av dem jeg har "kjent" ganske lenge her inne, og det er alltid koselig å titte innom for å se hvordan du har det, og hva du lager. Hjelp....lang setning. Håper du har litt pust igjen.
  Og så var jeg vel innom for å ønske deg en riktig god helg også!

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)