mandag 21. desember 2009

Status tre dager før jul

Her er statusen tre dager før den store dagen: Vi har ikke vaska golvet, og ikke børi ved, vi har ikke hengt opp fuggelbænd og ikke pynta tre. Det vi derimot er ferdig med er nesten alle gavene, vi har begynt å pakket klær og sko og gaver og luer og votter og andre ting man trenger for å reise hjem, vi har levert noen bøker på biblioteket og forlenget lånetiden på resten, vi har begynt å spise unna mat i kjøleskapet, vi har tatt ferie og sagt god jul til kollegar og venner her i Trøndelag.

På strikkefronten har jeg strikket ferdig noe som er nesten 2, 5 meter langt og veier 25 gram. Hva det er, eller kanskje heller hvordan det ser ut, finner dere ut i romjula. Boleroen går det framover med og jeg har all grunn til å tro at den blir ferdig til julaften. Hvilke prosjekt jeg tar med meg hjem for å strikke på i romjula er jeg enda ikke helt sikker på, stor jakke, liten jakke, et par sokker eller kanskje noen luer... Tenker jeg tar med meg garn og pinner til litt av hvert jeg ;)

Det som gjenstår nå er å pakke i bilen, kjøre hjem, pynte til jul på hytta (har hele tiden tenkt at jeg jo pynte litt, men når jeg pakket julepynten for litt siden kjente jeg at jeg gledet meg til å gjøre det), bytte gaver, lage julekaker sammen med mamma og det som da enda ikke er gjort, ja det blir kanskje ikke gjort. Så skal jeg senke skuldrene for å kunne nyte julen - ja, for jul blir det uansett :)

Ønsker dere alle en riktig fredelig jul!

Animation7

5 kommentarer:

 1. God tur hjem til hytta! Håper dere får ei fin Jul :-)

  SvarSlett
 2. Så koselig å feire jul på hytta :-)
  God jul til deg og dine, håper du får ei fin julehøytid :-))

  SvarSlett
 3. Jula kommer uansett, God jul til deg og dine!

  SvarSlett
 4. Det blir jul uansett, ja. Ha en ordentlig koselig jul!

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)