søndag 14. februar 2010

Lykken er skitur

For de som kjenner meg er nok dette en merkelig overskrift, for jeg liker egentlig ikke å gå på ski. Eller det er vel rettere å si at jeg ikke liker nedoverbakker på ski, og muligens heller ikke for bakglatte ski i oppoverbakke. Men nedoverbakkene er helt klart verst. I dag har jeg likevel gått på ski, ikke spesielt lang, en runde, så pause med kakao og Kvikk lunsj, en runde til, litt videre en annen retning, en liten pause så tilbake til bilen og hjem. Det hele tok kanskje en time, men små turer er også turer. Eller som Stormberg sier små turer er også store. Jeg koste meg på tur, jeg og kjæresten var omtrent like gode, eller la oss heller si like dårlig! Turen varte ikke lengre enn at det var kos, og det var ikke vanskeligere enn at det var gøy. Ikke for vanskelig, ikke for lett - akkurat i flytsonene (Tok du `an, Linn?) Her er det første sikre bevis på at jeg har vært på ski siden 2002!

Skitur

5 kommentarer:

 1. Det høres bra ut!

  Det er ikke så mange år siden jeg begynte å gå på ski, men jeg elsker det :) Det er fortsatt litt skummelt med nedoverbakker, men hver eneste tur hjelper. Man trenger jo ikke ta de bratteste bakkene...

  Ha en fortsatt god søndag!

  SvarSlett
 2. Så kos :) Små turer på ski er best! Og ikke minst hvis en ferdes med en på likt "nivå" som en selv, hehe.. Ha en fin søndag videre:)

  SvarSlett
 3. Hehe...eg tog an!!! :D Ser ut som kos på skitur:)

  SvarSlett
 4. Jeg har også gått noen skiturer i år, enda jeg ikke liker å gå på ski og ikke har gjort det på evigheter. Har man barn, må man liksom. Din skitur høres ut som mine skiturer, men jeg går i et saktere tempo enn deg. Lurer på om det er et tegn på at det er lenge siden man tok en skitur, når man tar bilder av seg selv med ski for å bevise noe? Hehehe ...

  SvarSlett
 5. Amylin: det var lenge siden sist og ja, jeg måtte ha bildebevis! Hehe Dokmenterte pausene og sånt også, men kjæresten vil ikke ha trynet i bloggen, så da holder vi oss til se-jeg-er-faktisk-på-ski-bilde :)

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)