onsdag 17. februar 2010

Woho - endelig noe strikking!

Garn: 115 g Mor Aase Superwash
Pinne: # 4,5 og 6

Endelig er det noe strikkerelater her hos meg! Kjenner at det var på tide. Har strikket meg denne lilla boleroen. Jeg hadde planlagt dette til "Under en 50-lapp"-alongen som går på Hobbyboden, men jeg er nesten ikke sikker på om den fortsatt er opp og går. Får ta meg en tur innom å sjekk. Jeg er uansett fornøyd. Den ble litt større og lengre enn jeg egentlig trodde, men det gjør igrunnen ingenting.

Jeg har strikket andre ting i det siste også, blant annet en gave til ei jente som ennå ikke er født, terminen er i dag. Det ferdige resultatet får dere se når det hele er overrakt. Holder på med noe småtteri som hører til også. Etter å ha brukt Greyberry-sokkene mine en gang fant jeg ut at passformen ikke var helt som den burde være. Tok opp til der jeg begynte økningen mot hælen og strikket omigjen. Har ikke brukt de ordentlig enda, men håper det er bedre nå. Vet ikke helt hvilke prosjekt jeg skal begynne på når småtteriet er ferdig, mulig det blir sokker... Den som lever får se :)

Ribbed Lace boleroRibbed Lace bolero2


4 kommentarer:

 1. Er det den samme som eg har strikka? Den liknar iallfall, og min vart også lengre/større en berekna! Også var din i finare farge... ;)

  SvarSlett
 2. Boleroen ble veldig fin og kler deg godt ;)

  SvarSlett
 3. Nydelig bolero og den passer deg jo fint!

  SvarSlett
 4. Kjempefin bolero. Jeg er sikker på at du kommer til å bruke den masse, jeg. Jeg har etpar stykker, og de blir mye brukt.
  Ser du har gått på ski......DET er lenge siden jeg også har gjort, fordi jeg er like "flink" til det som du er. Så jeg velger å ri istedet ;)
  Her blåser det snø vannrett i dag, og det er skikkelig INNE-vær!!

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)