onsdag 3. februar 2010

Peonene som kom inn fra kulden

De siste dagene så har det vært litt kaldere igjen. Ikke på lang nær så kaldt som når det var skikkelig kaldt, - og i skrivende stund så er det jo faktisk 17 grader varmere enn det var på det kaldeste, så nå er det jo nesten varmt - men kaldt nok. Dessuten kom jeg ikke på å dele dette diktet med dere da så jeg tar det nå i stede. Akkopangnert av et bilde av den gamle skoleveien min, tatt en kald og fin vinterdag, slik som været har vært de siste dagene :)Peonene som kom inn fra kulden

Det er så kaldt, så kaldt, så kaldt
Frost og frostrøyk over alt
men det jeg kaller råkaldt
er for andre såkalt småkaldt

Dag Evjenth, Salme ved heisens slutt


4 kommentarer:

 1. Fin skolevei :) Det som oppleves som kaldt for noen, er nok ikke så ille for andre... En ting er i alle fall sikkert: dagene blir lengre, og da må vel varmen komme etter hvert ;)

  SvarSlett
 2. Ja, alt er relativt, ikke sant. Diktet var nesten litt "Kumbelsk". Vi har kaldt og hålke på n`te uka nå, så jeg har ivestert i piggsko for å kunne gå tur med Verdens Vakreste.

  SvarSlett
 3. Fint bilde! Er det rotvoll allé slik eg trur? :)

  SvarSlett
 4. Heisann, da skal du få linken til oppskriften du lurte på:
  http://kokeboka.blogspot.com/2009/10/bananmuffins-med-blabrbiola.html
  De ble veldig mettende, men kjempegode! Har ikke kommet så langt at jeg har prøvd ut din oppskrift, men det passer nok en dag - kanksje jeg får tid neste gang jeg har gamle bananer liggende :)

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)