lørdag 30. januar 2010

Mini Palett blir mini-sjal

Mønster: Baktus
Garn: 28 g Mini Palett
Pinne: # 3,5

Jeg strikket først et sjal der jeg begynte i spissen og økte jevnt på hver side. Det ble liksom ikke helt riktig. Så da fant jeg fram garnenden inni nøstet og begynte på et Baktus-sjal. Når begge to var ferdig, hengende fast i hver sin ende av nøstet, så jeg på de, vurderte og fant fort ut at det første sjalet ikke hadde livets rett. Klipte navlestrengen til Baktus og har nå et minisjal som passer både til rosa sømmer og lilla negler. Det første sjalet, ja det rekte jeg opp. Av og til er livssyklusen lang, andre ganger kort. Men om ikke annet så blir garnet brukt på nytt, og kanskje denne gangen til sokker slik jeg egentlig hadde planlagt ;)

Palettsjal

Sjal i Mini Palett


5 kommentarer:

 1. Hei, blei flott sjal dette. Somme tider er det greit å ha eit som ikkje er so stort. Lettere å få glidelåsen i jakka heilt opp :-)
  Ynskjer deg ei flott helg.

  SvarSlett
 2. Sånn e det av og til, har strikka en del som ikke har fått livets rett ej og, men du fikk jo et flott sjal.

  SvarSlett
 3. Flott miniskjerf. Jeg fant ut at dette garnet ikke fikk bli med meg hjem jeg. Det ligner veldig på Marks og Kattens Fame Trend, og det var ikke det beste og strikke av. Og da lar jeg heller være. Men dette ble stilig da. Og jeg håper du finner et passende prosjekt til resten av garnet.

  SvarSlett
 4. Flott med noe som kan brukes til mange farger. ;)

  SvarSlett
 5. Det ble veldig fint som Baktus-sjal, synes jeg. Og det garnet tittet jeg på i en annen garnbutikk i helgen, for jeg likte så godt de samme fargene du hadde strikket i. Så rart!

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)