fredag 8. januar 2010

Eventyret om ullsokkene - før og etter

Det var en gang ei jente som fikk et par ullsokker til jul fra sin bror. Det er er så mange herrens år siden at broren var så ung at det ikke engang var han selv, men moren i huset, som hadde kjøpt de for han og satt hans navn på. Hun elsket ullsokkene og bruke de hver eneste natt når hun sov. Og hver eneste natt lå hun på magen og ubevisst gnidde føttene mot underlaget før hun sovnet. Gammel kjærlighet ruster ikke, men den kan få nupper og hull der tærne snart stikker ut, på oversiden av sokkene! Til hennes store sorg kunne hun ikke finne slike sokker noen plass. Ikke før hun en dag -helt tilfeldig - dro innom en Rema-butikk som hadde større utvalg enn de andre butikkene. Der fant hun et par votter som lignet veldig på fillesokkene hennes, kanskje kunne de ha sokker også? Hun kikket seg rundt, men så ingenting i nærheten. Hun gikk skuffet videre - og der, nede ved golvet lengre borte så hun dem, sokkene. 50 kroner fattigere, men ett sokkepar rikere dro hun lykkelig der i fra. Snipp snapp snute, tærne er ikke lengre ute :)

Før og etter

Før og etter

8 kommentarer:

 1. Så søt historie. Og helt fantastisk at du fant akurat like sokker da. De ventet nok bare på deg! ;o)

  Ha en god helg!

  SvarSlett
 2. hehe... Godt du fikk deg et nytt par ;-)
  God helg, og nyt dine nye sokker, hihi

  SvarSlett
 3. Det ser ut som du trengte nye sokker, ja... ;) Vil du hekle noen til å varme deg med, så har jeg lagt ut mønster på mine :)

  SvarSlett
 4. Grattis mæ nye sokka! ;) Og takk fer kosele sms i dag. Va fersovidt gammalt nytt ja, hehe. Ikkje uten grunn me vinn konkurranse; d ligg i namne! ;) Trur ferøvrig d e gresk, men e ikkje hælt sekker.

  SvarSlett
 5. Det var et fint sokkeeventyr, jeg er glad du fant like til slutt. Synes bare synd på de andre sokkene som blir forkastet, gjemt bort, kanskje verst av alt kastet! Hvordan tror du de føler seg nå som du har erstattet de med noen nye, unge , hippe, megakule og spreke sokkepar?
  :)

  SvarSlett
 6. Hihi!
  Gratulerer med sokkefunnet=D

  SvarSlett
 7. Jeg har en award til deg på bloggen min. Ta den om du har lyst!

  Det er jo ikke alle som tar imot awarder, og om du ikke vil ha den, er det selvsagt helt greit :)

  Ha en fin kveld videre!

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)