torsdag 7. januar 2010

Sånn kan det gå

Før jul strikket jeg på en bolero. Målet var å bli ferdig før julaften - og det ble jeg. Det var riktig nok ikke mange minuttene før midnatt på lille julaften, men det var før julaften ;) Tok jo noen bilder den kvelden, men de ble ganske mørke. Så derfor hadde jeg tenkt å ta nye bilder på dagtid, med kjole, bolero og sko. Da passet jo julaften bra, da var jeg jo allerede ferdig kledd i stasen.. Men julaften kom og gikk, og ingen bilder ble tatt. Da fikk jeg heller gjøre det i romjula, har jo flere lyse vegger på hytta som egner seg som bakgrunn. Ble det gjort da? Neida! Så i går kveld kom jeg på det, og da var det jo bare å gjøre det med en gang. Tok bildet på "bakgrunnsveggen" min ned, satt fram stol som kameraet kunne stå på, tok på meg kjole og bolero, ja til og med sko, skulle gå å finne fram kameraet - og DA kom jeg på det: kjæresten tok med seg kameraet på tur. Så sånn kan det gå! Ingen bilder på meg i går heller. Viser fram det ene mørke jeg tok natt til julaften i stede - sånn i tilfelle jeg aldri får tatt noen nye *knis*

Christmas dream

Skal straks ta mine små chili-con-carne-pitapizzaer ut av ovnen. Chili con carne, litt purre, litt tortilla chips, ost og et lite dryss med tacokrydder, tror det blir godt jeg :) Hadde tenkt å ta bilde av de også, bare for å friste, men kameraet er fortsatt på tur.. så da så!

6 kommentarer:

 1. Kjempesøt bolero! Boleroer er litt mer artig å strikke synes jeg, det går ganske fort!
  Håper du lager pitapizzaer igjen så jeg får se bilde!

  SvarSlett
 2. Så fin bolero! jeg ble ferdig med min sjelevarmer i romjula, og har brukt den kjempemasse. Men som deg, så er det umulig å få tatt bilder ved en passende anledning. Første gang jeg hadde min på, dro vi ut på konsert, og jeg tok et bilde på do, siden det var et stort speil der. men jeg hadde også drukket vin, og da så jeg ganske festlig ut, ha ha....så det egnet seg ikke på trykk. Så bakgrunnen ble et enslig bilde av den, liggende på gulvet.
  Ps: mulig jeg må be deg om en tjeneste igjen...lage en liten logo. Har du tid og ork...? Du hjalp meg jo så bra sist.

  SvarSlett
 3. Det ser ut som om boleroen passer kjempebra! Mørke bilder kan jo være spennende, slik som dette her, liksom litt mystisk... ;)

  SvarSlett
 4. Kjempefin bolero. Pizzaen di høyrest kjempegod ut, det må prøvast.

  SvarSlett
 5. Åhhh, den var fin Snuppa!Jeg skal også gi meg ut på et bolero prosjekt snart:) De er så fine, lekre og dekorative, samtidig som jeg hører folk sier at de er ganske raske og lette(relativt utifra hva slags mønster man vil ha).

  SvarSlett
 6. Så super denne ble. Datteren min ønsker seg en slik, men du har ikke skrevet noe om navn på mønster og garn. Vil du sende meg en mail med opplysningene så blir jeg glad!

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)