mandag 2. januar 2012

Nytt år, nye muligheter

Jeg vil starte med å ønske dere alle et riktig godt nyttår! Må det bli fylt av strikking, glede og passelige mengder utfordringer :)Jeg hadde tenkt å begynne året med å vise fram selbuvottene jeg strikket til meg selv før jul, men bildene av dem er visst ikke tilgjengelig akkurat nå.. Så da starter jeg med:

Oppsummering av 2011

Etter et rolig halvår tok bloggingen og strikkingen seg opp mot slutten av sommeren. Antall blogginnlegg øker, og det gjorde nok antall prosjekter også. Jippi! Med 53 innlegg i 2011 så er det betraktelig lavere tall enn foregående år, men så var det alt det der med kvantitet og kvalitet da.. ;)

Jeg har (ut i fra klokeboken min) fullført 2 luer, 2 par pulsvarmere, 2 babyplagg, 6 par sokker, 1 teppe, minst 4 par babysokker, 1 hals og 1 par votter. Og strikket en halv tunika ;) Sum: 19 fullførte prosjekter.
Ingen imponerende mengde, men jeg er fornøyd med at jeg strikker igjen. Selv om jeg fremdeles har ørlite grann oppleggsvegring enda.. Et lite utvalg av disse prosjektene kan du se på bildet over, som blir større om du trykker på det.

Jeg fikk ikke strikket meg leggvarmere, svart bolero, hvit sjal, Mrs Darcy-, kauni- eller hjertejakke eller flere av de andre prosjektene som tumler rundt i hodet mitt, men som overskiften sier: nytt år, nye mulighter. Så mine strikkeønsker for 2012 er å få fullført tunikan min og lagt opp (og helst fullført) et eller flere av prosjektene over. Og da gjerne minst en jakke..

3 kommentarer:

 1. Som du selv skriver - det er ikke kvantiteten som er viktigst :) Fine ting du har strikket. Og så vil vi jo kose oss mens vi driver med håndarbeid, ikke noe stress, takk ;)

  Godt nytt år til deg :)

  SvarSlett
 2. Godt nytt år! Hmmm de kattesakene som du har strikket.. Er det votter? Oppskrift? De må ha gått meg hus forbi altså, såg ut som de kunne være artig å strikke.. ;)

  SvarSlett
 3. Synes du har fått strikket mye fint :) Et godt nytt strikkeår til deg!

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)