onsdag 25. januar 2012

Tingenes tilstand aka "Ojojoj"

Jeg tenkte egentlig å skrive et innlegg om hva jeg holder på med for tiden, men så fikk jeg det plutselig for meg at jeg skulle telle over lageret i stedet. Visst jeg tenker logisk så forstår jeg at lageret må ha økt, siden jeg tidligere fikk plass til alt i korga mi, mens garnet nå har invadert både en puff og en krok som tidligere var garnfritt... Men at jeg hadde tredoblet mengden, ja det ble jeg faktisk litt overrasket over.

2009-oversikten sier at jeg har gått fra 1700 g, som jeg hadde den gangen, til 6112 g, som gårsdagens opptelling tydelig viste (og da har jeg ikke tatt med pågående prosjekter en gang...).

Det skal selvfølgelig sies at 700 g er garn jeg har strikket jakke av, men som så ble rekt opp og som nå ligger på vent, altså egentlig oppstrikket, 450 g arvet 80-tallsgarn som jeg ikke vet om noen gang vil bli noe og 900 g som er nyinnkjøpt og som skal bli en jakke (og jeg har et par-tre-fem nøster mer enn jeg trenger tror jeg..) MEN 6 kilo var *kremt* litt mer enn jeg trodde. Så nå lager jeg lister over ting jeg kan lage fra lageret - en del av det er faktisk ting jeg gjerne skulle hatt også. Verdens beste kombo :D

Før-bildet
totalt kaos, en hvit pose med litt garn, en mønstret pose med litt garn,
en gjennomsiktig pose med litt garn, osv

Etter-bildet
total orden(ish). Nyinnkjøpte eske til sokkergarn, nyinnkjøpt eske til babygarn,
nyinnkjøpt eske til alpakka, ny innkjøpt eske til ren ull. Jeg <3 Ikea


3 kommentarer:

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)