søndag 29. januar 2012

Trommevirvel...

..for her kommer endelig bilde av kjolen min!

Egentlig så vet dere vel ikke at det er noe å trommevirvle for, for jeg har ikke nevnt den kjolen her i bloggen (annet enn kanskje i en bisetning, en gang for leeenge siden..), men jeg har holdt på med den lenge. Og selv etter at den ble ferdig så har jeg ikke fått tatt noen ordentlige bilder - før nå.

Kjolehistorien kort fortalt:
stoff innkjøpt, kanskje i 2009, kjole påbegynt i 2009, kjole lagt vekk, kjole funnet fram igjen i 2010, kjole lagt vekk, kjole funnet fram, enda en gang, i 2011 (hovedsaklig bare oppleggskanten igjen) - kjole endelig fullført.
Kjole blir dokumentert, men ikke spesielt bra, blir derfor forkastet, høst 2011. Kjole blir brukt - litt. Kjole blir i 2012 endelig dokumentert nogenlunde ordentlig - og faktisk også blogget.


Jeg hadde store tanker om den kjolen her. Tenkte at den kom jeg til å bruke kjempemasse.. Eeh, det har jeg ikke.. Men den passer, den har gode lommer som jeg digger og er ganske anvennelig på farge (perfekt til å bruke sammen med sjal og slikt i knæsje farger). Den fikk ikke en slags ballongskjørt-effekt nederst, som jeg gjorde et slags forsøk på, men har i det minste endelig fått en ordentlig oppleggskant ;)

8 kommentarer:

 1. Heisann
  Så flott kjole, som du fint også kan bruke som tunika, med en bukse under.
  Hvorfor har du ikke brukt den mer?
  Den er jo kjempefin på deg. Og selvgjort er velgjort, vet du.

  SvarSlett
 2. Kjolen er fin :) Deilig å bli ferdig med et prosjekt som har ligget lenge! Ha en god søndag.

  SvarSlett
 3. Kjempefin kjole! Lommer på kjola er bra. Savnar det titt og ofte. ;)

  SvarSlett
 4. Kjolen er alle tiders, sikkert veldig anvendelig. I alle fall skikkelig kledelig til deg!!!

  SvarSlett
 5. Den ble kjempefin, og snittet passer så godt til deg. Tror denne kan bli brukt veldig mye :)

  SvarSlett
 6. Ja, hvorfor har du ikke brukt den mer? Det lurer jeg også på! Den var kjempeflott! Kan fint tolkes i også den der, kan den ikke? Fin var den i alle fall :) Flinka!

  SvarSlett
 7. Hei - måtte jo titte innom deg etter å ha fått sånn koselig kommentar i bloggen min. Det er så kjekt å bli kjent med andre bloggere, og bli inspirert både på håndarbeidsfronten og i forhold til blogging. Kjolen du viser her fortjener garantert å bli brukt mye mer - den en flott og du kler den veldig godt.

  Ha en fortreffelig aften =)

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)