onsdag 24. februar 2010

Prinssessegave

Mønster: Babycardigan (det øverste treffet er pdf av oppskriften) og Malin-sokker
Garn: 85 g Nøstebarnull
Pinne: #2,5

Den 17.februar, på terminen, fikk ett vennepar ei lita prinssesse : Gratulerer! Måtte selvfølgelig strikke noe til henne, og valget falt på ei enkel jakke. Jeg strikket ikke selve ermene lengre enn oppskriften sa, men heklekanten gjør de litt lengre. Håper dermed at hun ikke vokser ut av den med en gang ;) Det kan jo bli mye rosa så jeg valgte å strikke i beige og hvit, ganske nøytrale farger både i forhold til kjønn (selv om jeg visste at det ble jente når jeg startet å strikke) og klesplagg i andre farger. Heklet en "blondekant" og en blomst får å få den mer jentete. Måtte selvfølgelig strikke matchende sokker også, de er mer eller mindre standargave til alle babyer jeg kjenner - gav faktiskk vekk noen senest i helga, de ble veldig godt mottatt. Sendte gaven i posten i går, og i dag var den kommet fram. Håper jeg får se bilde av prinssessa med gaven på *hinthint* ;)10 kommentarer:

 1. Den blondekanten gjorde susen! :)

  SvarSlett
 2. Kjempesøt jakke du har strikket!

  Har forresten en liten give away hos meg - i tilfelle du har lyst til å bli med ;)

  SvarSlett
 3. Det var en søt liten gave! Du kan hilse å si at jeg å vil se babyen med gaven på!=D

  SvarSlett
 4. Så søt jakke, og veldig deilig med noe annet enn rosa! Jeg har dessverre litt lett for å velge rosa selv, men tenker at det må være deilig for foreldrene å ha litt andre plagg også!

  SvarSlett
 5. Heisann, takk for hyggelig kommentar hos meg! Siden du kommenterte i linken om min give-away, lurer jeg på om du ville bli med på trekningen, og i så fall med hvor mange lodd ;)

  SvarSlett
 6. Så nydelig og kjempekoselig gave å få!

  SvarSlett
 7. Så fin gave å få! Nydelig med beige og hvitt, og det passer jo til alt det rosa som en prinsesse har i garderoben sin :)

  SvarSlett
 8. Så nydelig sett. Enkelt og fint. Sånne små ting er morro å strikke.
  Ha en kjempfin helg.

  SvarSlett
 9. Veldig fint sett =)

  Hvor kommer mønsteret til jakken fra? Linken funker ikke...

  Det gjorde seg veldig med den blondekanten =)

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)