torsdag 8. september 2011

Kjøpestopp 12 måneder

Da er mitt kjøpestoppår over! 12 måneder med - nesten - ingen kles-, sko- og tilbehørshandel. Det har gått ganske fort og ganske greit. Jeg tror jeg har redgjort for det meste som er innkjøpt i løpet av året, men la oss ta en kjapp oppsummering:

- sølvsko og undertøy til bryllupet -> lov
- joggebukse
- øredobber -> en glipp
- pensko -> lov
- selskapskjole, stranskjole, bukse og sko -> planlagt sprekk
- undertøy og strømpebukser -> lov

kjøpestopp
Fant ikke noe egnet bilde, så da startet og sluttet jeg med det samme :)

I tillegg har det kommet den del "nye" klær etter at jeg har vært på byttekvelder. Det skal også sies at en del av de klærne ble byttet eller gitt vekk igjen etter en liten prøveperiode. Så alt i alt har muligens mengden klær i skapet minket litt.

Jeg skal fortsatt moderere meg. Jeg skal prøver å få en oversikt over hva jeg faktisk bruker av klesplagg og farger, og hva som er praktisk med det jeg har, slik at jeg kan unngå bomkjøp. Og klesskapet mitt er ganske fullt, så jeg trenger jo egentlig ikke så mye nytt. Jeg gleder meg likevel til en tur i butikker snart, så jeg kan få kjøpt meg noen nye singletter og t-skjorter, for det begynner å skrante litt på den fronten.Og Ida fristet meg med Fretex, så en tur dit må jeg også, plutselig så finner man noe fint der. Og jakten på de perfekte vinterskoene fortsett også, en evig kamp som er vanskelig å vinne ;)

4 kommentarer:

 1. Vil sei du har klart deg ganske så godt dette året. Eg trur eg sprakk litt meir. Det fine var at ein vart meir bevist på kva ein tregte, og no har eg blitt litt "sløv" igjen så ei lita påminning om shoppingløftet var lurt. :)

  SvarSlett
 2. Jeg er imponert. Jeg har generelt gjennom året litt kjøpestopp på klær, men det er bare Lånekassen sin feil. Jeg har lært at det er gøy å gå på shopping i sitt eget klesskap. Det er utrolig hvor mye som ligger gjemt helt innerst. Og tenk, plutselig har man et nytt antrekk.
  Uansett; imponert :)

  SvarSlett
 3. Veldig lurt med en slik periode, også for å tenke gjennom forholdet til ting - reklamen vil jo alltid få oss til å kjøpe mer... :) God motvekt til alle som blogger om ting vi kan kjøpe!

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 4. Jeg hadde også håpet på det. Men men, sånn er livet av og til. Vi kan ikke alltid få både i pose og sekk ;)

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)