søndag 28. februar 2010

Vår?

Okey, det er fortsatt snø ute, og gradestokken viser ikke mange plussgrader, MEN i morgen er det 1.mars og det er jo den første vårdagen. I hvertfall kalendermessig. Jeg gleder meg til våren, til mer lys og sol, til lettere klær, til grønt gress, blomster, fugler som kvitrer - og alt dette gjør at jeg vil ha forandring i bloggen også. Har kjent på det en stund at jeg vil ha noe nytt - dette opplever jeg jevnlig i løpet av året - noe lettere og mer våraktig. Har lett på sider med gratis layouter, men har ikke funnet noe som funker. Enten så forsvinner noe av bakgrunnsbildet, eller så er ikke fargene helt riktig eller så er det noe annet. Så nå har jeg sittet å lekt meg med photoshop og html-koder - i x antall timer, tror kjæresten er litt lei av å bli oversett og litt stolt av jeg er en større geek enn han - og selv om resultatet ikke er akkurat som jeg så for meg, så ser det ut som om det er beste jeg får til med mine begrensede html-kunnskaper :)


Klar for våren,

6 kommentarer:

 1. Det hjelper godt på humøret å endre bloggen sin :) Det blei veldig friskt, og vårlig! Gleder meg til våren nå ja :)

  SvarSlett
 2. Så forfriskende det var å komme innom her i dag! Vi trenger spreke farger midt oppi alt det hvite ute. Herlig!!!

  Ha en fiiin uke :)

  SvarSlett
 3. Hei du, så kjekt å komme inn i vårstemninga her hos deg da. Jeg er dypt imponert over html evnene dine og ser at jeg seriøst trenger hjelp :) Flott babysett du har strikka forresten, søte sokker. Ha en flott uke, her er det antydning til regn faktisk så ingen grunn til å rope hurra, nei...
  klemmer

  SvarSlett
 4. Synes det blei flott ej! Dine "begrensede" kunnskaper e nok mykje større enn mine..

  SvarSlett
 5. Jammen har det blitt vår i bloggen din ;) Ser ut som du vil ha vekk snøen nå :) Det ble fint med blomstene på venstre side, og sommerfugler øverst!

  SvarSlett
 6. Å, så nydelig og vårlig det var her hos deg nå!!
  Og det er jo helt DEG, med sommerfugler og det hele!!
  Jeg kunne ønske jeg var like flink med data.....
  Ha en fin våruke! Klem

  SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en liten hilsen :)